Obsługa cateringowa imprez

Catering w naszym wykonaniu, to nie tylko jedzenia, ale i sztuka

Prawdziwie syta kuchnia, doskonałe polskie specjały, pyszna dziczyzna, krucha gęsina, potrawy na bazie dobrodziejstw lasu. Wszystko to z lokalnych, sezonowych produktów. W naszym menu znajdziesz potrawy opracowanego specjalnie dla Ciebie. Na Twoje życzenie przygotujemy ucztę wegetariańską, wegańską czy bezglutenową.

Dostosujemy się do Twoich potrzeb; zrealizujemy obsługę cateringową, ale i przygotujemy wystrój sali, dostosowując wnętrze do uroczystości. Dysponujemy pełnym mobilnym zapleczem gastronomicznym, które pozwala na świadczenie usług stacjonarnie, a także w miejscach bez dostępu kuchni, zachowując najwyższą jakość potraw i standard serwisu.

CO WYRÓŻNIA NASZĄ USŁUGĘ?

  • bogate menu – sezonowość potraw, specjały własnej produkcji
  • obsługa imprez już od 15 osób
  • dania serwowane na eleganckiej zastawie
  • zaplecze gastronomiczne pozwalające na obsługę imprez w miejscach bez dostępu do kuchni
  • przygotowanie sali pod uroczystość
  • bogate menu w opcji tradycyjnej, wegetariańskiej, wegańskiej lub bezglutenowej

ZAPLECZE GASTRONOMICZNE

Dobry catering imprezowy zawsze znajduje się w centrum uwagi uczestników spotkania. Dlatego wybierając obsługę powinieneś postawić na profesjonalny zespół, który świadcząc usługę uwzględni specyfikę wydarzenia oraz potrzeby dietetyczne gości, a także zadba o odpowiednią oprawę cateringu, tak aby zadowolić największych kulinarnych estetów.

Posiadamy mobilne zaplecze gastronomiczne, pozwalające na obsługę każdego wydarzenia, przy zachowaniu najwyższej jakości i świeżości potraw:

  • elegancką zastawę i sztućce oraz szklanki i kieliszki
  • oprawę stołów (obrusy, dekoracje)
  • profesjonalny sprzęt cateringowy
  • wykwalifikowaną obsługę kelnerską

Poznaj przykładowe warianty menu

MENU STANDARD / od 160 pln/os.

DANIA CIEPŁE

  • Krem z czerwonego buraka / Domowy rosół z pietruszkowym pesto oraz kluseczkami
  • Gulasz z dziczyzny, podany z kaszą pęczak i ciepłą czerwoną kapustą
  • Rolada ze schabu faszerowana grzybami  serwowana z puree chrzanowym i opiekanymi ziemnakami
  • Dorsz zapiekany pod pierzynką podany z ryżem i warzywami

DESER

  • Gruszka w czerwonym winie z lodami waniliowymi i cynamonową kruszonką

ZIMNE PRZYSTAWKI

  • Deski swojskich wędlin i podrobów
  • Pasztet z kaczki w cieście chlebowym podany z sosem chrzanowym
  • Korzenny śledzik na paście z pieczonego buraka
  • Sałatka grecka
  • Swojski chleb ze smalcem i rillettes wieprzowe

MENU EXCLUSIVE / od 200 pln/os.

DANIA CIEPŁE

  • Krem z borowików / Domowy rosół z pietruszkowym pesto oraz kluseczkami
  • Zrazy z dzika z zapiekanką z kaszy gryczanej oraz ciepłą czerwoną kapustą
  • Kaczka z jabłkami podana z glazurowaną marchewką oraz kopytkami
  • Łosoś zapiekany w cieście francuskim serwowany z sosem koperkowym i puree ziemniaczanym

DESER

  • Czekoladowy fondant z domowymi lodami oraz sosem malinowym

ZIMNE PRZYSTAWKI

  • Deski swojskich wędlin i mięs
  • Pasztet z sandacza z szyjkami rakowymi
  • Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej
  • Sałatka cezar
  • Swojski chleb ze smalcem i rillettes wieprzowe

Zobacz co jeszcze możemy zaoferować

dla Ciebie i Twoich bliskich

WYNAJEM SAL I WIAT

Idealne miejsce na Twoje wydarzenie
Kameralnie, kompleksowo, blisko natury

FIT CATERING

Kaloryczność: 1200-2500 kcal
4 posiłki dziennie, codzienne dostawy

Skontaktuj się z nami

 

T: 502 387 445 | 512 666 062

Napisz do nas