Zawsze pysznie i zdrowo

Skuteczny catering

PRZYKŁADOWE MENU

PONIEDZIAŁEK
Ś: Hummus mix podany z tortillą
II: Zielony koktajl z miętą
O: Gulasz z indyka podany z kaszą jęczmienną i surówką z buraka
P: Ciasteczka owsiane
K: Minestrone

WTOREK
Ś: Szakszuka z czarną fasolką
II: Koktajl migdałowy
O: Pełnoziarnisty makaron z zielonym pesto, pomidorkiem i orzechowym parmezanem
P: Ciasto marchewkowe
K: Sałata lodowa z melonem i szynką parmeńską z dressingiem mango

ŚRODA
Ś: Jogurt naturalny z nasionami słodkiej bazylii, pyłkiem pszczelim i prażonymi orzechami
II: Herbaciany koktajl z borówką
O: Korzenny kurczak z orzechami włoskimi i granatem podany z pełnoziarnistym ryżem i zieloną sałatą
P: Foccacia z oliwkami i pomidorkami z nutką rozmarynu
K: Krem z pomidorów

CZWARTEK
Ś: Twaróg tzatzyki podany z pieczywem
II: Koktajl truskawkowy z melonem
O: Polędwiczki wieprzowe podane z aromatycznymi warzywa pieczone z kolendrą i wędzoną papryką
P: Sałatka owocowa
K: Sałatka z soczewicą i awokado

PIĄTEK
Ś: Naleśniki z pieczarkami i mozzarellą
II: Koktajl pomidorowy
O: Ryba w brokułach podana z komosą ryżową
P: Seler duszony w sosie pomarańczowo-koperkowym
K: Sałatka grecka

SOBOTA
Ś: Pasta z fasoli i lososia podana ze słupkami warzyw
II: Koktajl kokosowo-ananasowy
O: Kotlety mielone drobiowe podane z buraczanym pęczotto i mizerią
P: Sałatka z pieczonej papryki i pomidorów
K: Krem z dni

NIEDZIELA
Ś: Plaster pieczonego indyka z sosem żurawinowym podana z pieczywem
II: Koktajl cytrusowy
O: Warzywne curry podane z bulgurem
P: Pieczona owsianka z jabłkami
K: Kolorowa sałatka

*Niniejsze menu ma charakter przykładowy i może ulegać zmianom

Skontaktuj się z nami

 

T: 502 387 445 | 512 666 062

Napisz do nas